Panele Ngrohes Murale Atlantic F118 2000 W

15483

Atlantic

Panele ngrohes Atlantic

Modeli: F118

Fuqia: 2000 W

Dimensione: 754х451х98 mm

Pesha: 5.200 kg

I paisur me nje termostat elektronik mundeson mbajtjen e nje temperature kostante te ambjentit.

Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 30 m 2

Fale mbrojtjes IP24 (sperkatje me uje) i pershtateshem per tu perdorur edhe ne vende me shume lageshtire perfshire ketu edhe banjot.

Shume i pershtateshem per tu perdorur edhe ne dhomat e femijeve sepse nuk perfshine pjese inkandeshente, ndersa cepet jane ne forme te rrumbullaket per te mbrojtur femijet nga goditjet e mundeshme.

Punon pa bere zhureme dhe nuk e than ajrin.

I paisur me funksion antifrize qe ruan nje temperature prej 7 ° C.

Me kembeza qe mund te vendoset ne mure.

Marka Atlantic
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Panele ngrohes Atlantic

Modeli: F118

Fuqia: 2000 W

Dimensione: 754х451х98 mm

Pesha: 5.200 kg

I paisur me nje termostat elektronik mundeson mbajtjen e nje temperature kostante te ambjentit.

Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 30 m 2

Fale mbrojtjes IP24 (sperkatje me uje) i pershtateshem per tu perdorur edhe ne vende me shume lageshtire perfshire ketu edhe banjot.

Shume i pershtateshem per tu perdorur edhe ne dhomat e femijeve sepse nuk perfshine pjese inkandeshente, ndersa cepet jane ne forme te rrumbullaket per te mbrojtur femijet nga goditjet e mundeshme.

Punon pa bere zhureme dhe nuk e than ajrin.

I paisur me funksion antifrize qe ruan nje temperature prej 7 ° C.

Me kembeza qe mund te vendoset ne mure.

Fleta e të dhënave

Marka Atlantic
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: