Reflektor Elektrik Ngrohes Elektra ENG-2830

29184

Elektra

Ngrohese elektrike e markes Elektra

Me fuqi 2000W, tension 220-240V, 50-60Hz

Me 4 tuba Kuarci , ventilator dhe lageshtues ajri 

Ngrohesja ka ngjyre te kuqe dhe doreze mbajtese

Marka Elektra
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000W
Lloji i ngroheses Me rezistence
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese elektrike e markes Elektra

Me fuqi 2000W, tension 220-240V, 50-60Hz

Me 4 tuba Kuarci , ventilator dhe lageshtues ajri 

Ngrohesja ka ngjyre te kuqe dhe doreze mbajtese

Fleta e të dhënave

Marka Elektra
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000W
Lloji i ngroheses Me rezistence

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: