Shtrydhese Agrumesh Braun MPZ 9

15212

Braun

Shtrydhese agrumesh

Marka: Braun

Modeli: MPZ 9

Fuqia: 20 W

Ngjyra: E bardhe

Me gote qe tregone sasine e lengut.

Praktike dhe e lehte per tu pastruar

Kapaciteti: 1 liter

Marka Braun, Braun
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese agrumesh

Marka: Braun

Modeli: MPZ 9

Fuqia: 20 W

Ngjyra: E bardhe

Me gote qe tregone sasine e lengut.

Praktike dhe e lehte per tu pastruar

Kapaciteti: 1 liter

Fleta e të dhënave

Marka Braun, Braun
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë