Shtrydhese Agrumesh KE-008

26114

Shtrydhese agrumesh Kenwood KE008

Forma e shtrydheses eshte e rrumbullaket dhe praktike

Kapaciteti te mjaftueshem. Duhet pak presio mbishtrydhese edhe ajo do te filloje te rrotullohet

Fuqia 220-240V 50 / 60Hz 30W

Materiali plastik me ngjyre te verdhe

Per lengje te shijshme portokalli, limoni apo agrumesh te tjera

Garancia 3 muaj
Fuqia ne Watt 30 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese agrumesh Kenwood KE008

Forma e shtrydheses eshte e rrumbullaket dhe praktike

Kapaciteti te mjaftueshem. Duhet pak presio mbishtrydhese edhe ajo do te filloje te rrotullohet

Fuqia 220-240V 50 / 60Hz 30W

Materiali plastik me ngjyre te verdhe

Per lengje te shijshme portokalli, limoni apo agrumesh te tjera

Fleta e të dhënave

Garancia 3 muaj
Fuqia ne Watt 30 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë