Shtrydhese CP4 30W

10252

Imetec

1

Lengje te fresketa cdo dite ne menyre praktike

Shtryllese qe ju jep maksimumin e lengut

Rrotullim te dyfishte

Kapaciteti: 400 ml

Shume praktik per t'u pastruar

Permasat: 18,6 x 18,6 x 19,2 cm

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 30W
Kapaciteti (ne Litra) 400 ml
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Lengje te fresketa cdo dite ne menyre praktike

Shtryllese qe ju jep maksimumin e lengut

Rrotullim te dyfishte

Kapaciteti: 400 ml

Shume praktik per t'u pastruar

Permasat: 18,6 x 18,6 x 19,2 cm

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 30W
Kapaciteti (ne Litra) 400 ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë