Shtrydhese e markes Dessini modeli DS-1101

Material prerese tek disku Stainless Steel qe nuk nxihet

Me pjesen e siperme te shtyrdhjes 75mm 

2 nivele shpejtesie per shtrydhje te lehte apo me force te produktit

Kapaciteti mbajtes i lengut dhe perberjeve 1000ml 

Shtrydhsja eshte me pjese speciale ne menyre qe te ndani tulin nga lengu

Mbyllet lehte dhe eshte nje dizenjo qe mbron derdhjen e lengut nga rrotullimi qe mund ti behet shtrydheses.

Marka Dessini
Kapaciteti (ne Litra) 1000ml
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese e markes Dessini modeli DS-1101

Material prerese tek disku Stainless Steel qe nuk nxihet

Me pjesen e siperme te shtyrdhjes 75mm 

2 nivele shpejtesie per shtrydhje te lehte apo me force te produktit

Kapaciteti mbajtes i lengut dhe perberjeve 1000ml 

Shtrydhsja eshte me pjese speciale ne menyre qe te ndani tulin nga lengu

Mbyllet lehte dhe eshte nje dizenjo qe mbron derdhjen e lengut nga rrotullimi qe mund ti behet shtrydheses.

Fleta e të dhënave

Marka Dessini
Kapaciteti (ne Litra) 1000ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë