Shtrydhese Frutash Bosch MES25C0

13152

1

Shtrydhese Bosch

Modeli: MES25C0

Shtrydhese per kokerr te plote te frutit

Fuqia: 700 W

Me gote shtese per lengun

Kapaciteti i gotes se lengut: 2 l

Pjeset  mund te lahen ne lavastovilje

Me 2 nivele fuqie

Ngjyra: E bardhe

Pesha: 4.4 kg

Dimensione: 18 x 31.2 x 31 cm

Marka Bosch
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 700 W
Kapaciteti (ne Litra) 2000ml
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese Bosch

Modeli: MES25C0

Shtrydhese per kokerr te plote te frutit

Fuqia: 700 W

Me gote shtese per lengun

Kapaciteti i gotes se lengut: 2 l

Pjeset  mund te lahen ne lavastovilje

Me 2 nivele fuqie

Ngjyra: E bardhe

Pesha: 4.4 kg

Dimensione: 18 x 31.2 x 31 cm

Fleta e të dhënave

Marka Bosch
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 700 W
Kapaciteti (ne Litra) 2000ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë