Shtrydhese Frutash BS579

25979

Shtrydhese frutash BS579

Material prerese tek disku Stainless Steel qe nuk ndryshke

Me nivele te ndryshme shpejtesie

Kapaciteti mbajtes i pjeses ku grumbullohet tuli i frutave 2 litra

Nuk eshte e nevojshme qe ta copetoni frutin, por mund te futni njr kokerr te plote

Shtrydhesja eshte me pjese speciale ne menyre qe te ndani tulin nga lengu

Garancia 3 muaj
Fuqia ne Watt 500 V
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese frutash BS579

Material prerese tek disku Stainless Steel qe nuk ndryshke

Me nivele te ndryshme shpejtesie

Kapaciteti mbajtes i pjeses ku grumbullohet tuli i frutave 2 litra

Nuk eshte e nevojshme qe ta copetoni frutin, por mund te futni njr kokerr te plote

Shtrydhesja eshte me pjese speciale ne menyre qe te ndani tulin nga lengu

Fleta e të dhënave

Garancia 3 muaj
Fuqia ne Watt 500 V

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë