Shtrydhese Fuego J-45

4557

Fuego

20

Shtrydhese Fuego J-45

Ideale per lengje frutash te fresketa.

Fuqia deri ne 700 W.

Me dy shpejtesi veprimi.

Madhesia maksimale e frutit deri ne 48 mm.

Filter me perberje celiku rezistent.

Produkt origjinal Fuego.

Marka Fuego
Garancia 6 muaj
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Fuqia ne Watt 700W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese Fuego J-45

Ideale per lengje frutash te fresketa.

Fuqia deri ne 700 W.

Me dy shpejtesi veprimi.

Madhesia maksimale e frutit deri ne 48 mm.

Filter me perberje celiku rezistent.

Produkt origjinal Fuego.

Fleta e të dhënave

Marka Fuego
Garancia 6 muaj
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Fuqia ne Watt 700W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë