Shtrydhese Philips HR1855/80 PROMO

8557

Philips

Shtrydhese Philips HR1855/80 PROMO

Cilesorepraktike dhe shume ekonomike.

Shtrydhese frutash dhe perimesh ideale per lengje te shendetshme dhe salca te shijshme..

Mban deri ne 2 l.

Pjese te cmontueshme lehtesisht per tu pastruar.

Material plastik.

Gjatesia e kordonit 1 m

Fuqia 700 W

Permasat: 25.5x 25.5x 45.7 cm.

Ngjyra e zeze bardhe.

Produkt origjinal Philips.

Më shumë informacion

Shtrydhese Philips HR1855/80 PROMO

Cilesorepraktike dhe shume ekonomike.

Shtrydhese frutash dhe perimesh ideale per lengje te shendetshme dhe salca te shijshme..

Mban deri ne 2 l.

Pjese te cmontueshme lehtesisht per tu pastruar.

Material plastik.

Gjatesia e kordonit 1 m

Fuqia 700 W

Permasat: 25.5x 25.5x 45.7 cm.

Ngjyra e zeze bardhe.

Produkt origjinal Philips.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë