Shtrydhese Philips HR1922/20

25527

Philips

Shtrydhese frutash e markes Philips modeli HR1922/20

Me nje teknologji te vecante ku ju mund te zgjidhni teksturen e lengut sipas deshires

Mund te zgjidhni leng te holle dhe te paster por gjithashtu mund te zgjidhni te keni eng me te trashe me 50% me shume fibra

Nuk eshte e nevojshme qe ti ndani frutat, ju mund te fusni nje kokerr te plote po u shqetesuar

Kapaciteti i kontenierit te tulit te frutes eshte 2 litra dhe kapaciteti i gotes se lengut eshte 1 litra

Pjesa e thikes eshte material çelik qe nuk ndryshket, pjese e jashtme eshte plastike

Kembeza qe nuk rreshkasin

E lehte per tu pastruar dhe perdorur

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 1200 W
Kapaciteti (ne Litra) 2 + 1 L
Nivele shpejtesie 2 Nivele shpejtesie
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese frutash e markes Philips modeli HR1922/20

Me nje teknologji te vecante ku ju mund te zgjidhni teksturen e lengut sipas deshires

Mund te zgjidhni leng te holle dhe te paster por gjithashtu mund te zgjidhni te keni eng me te trashe me 50% me shume fibra

Nuk eshte e nevojshme qe ti ndani frutat, ju mund te fusni nje kokerr te plote po u shqetesuar

Kapaciteti i kontenierit te tulit te frutes eshte 2 litra dhe kapaciteti i gotes se lengut eshte 1 litra

Pjesa e thikes eshte material çelik qe nuk ndryshket, pjese e jashtme eshte plastike

Kembeza qe nuk rreshkasin

E lehte per tu pastruar dhe perdorur

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 1200 W
Kapaciteti (ne Litra) 2 + 1 L
Nivele shpejtesie 2 Nivele shpejtesie

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë