Shtrydhese Severin ES 3562

9335

Severin

1

Shtrydhese Severin ES 3562

Cilesorepraktike dhe shume ekonomike.

Shtrydhese frutash dhe perimesh ideale per lengje te shendetshme dhe salca te shijshme.

Ka 2 ene me kapacaitet 500 ml secila dhe qe sherbejne per lengun dhe per mbetjet.

Pjeset e cmontueshme mund te pastrohen lehtesisht.

Fuqia 400 W.

Marka Severin
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 400 W
Kapaciteti (ne Litra) 500 ml
Nivele shpejtesie 2 Nivele shpejtesie
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese Severin ES 3562

Cilesorepraktike dhe shume ekonomike.

Shtrydhese frutash dhe perimesh ideale per lengje te shendetshme dhe salca te shijshme.

Ka 2 ene me kapacaitet 500 ml secila dhe qe sherbejne per lengun dhe per mbetjet.

Pjeset e cmontueshme mund te pastrohen lehtesisht.

Fuqia 400 W.

Fleta e të dhënave

Marka Severin
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 400 W
Kapaciteti (ne Litra) 500 ml
Nivele shpejtesie 2 Nivele shpejtesie

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë