Shtrydhese Tefal ZN355C3E

12529

Tefal

Shtrydhese Tefal

Modeli: ZN355C3E

Fuqia shtrydhese: 300 W

kapaciteti i kontenieit te tulit te frutit: 700 ml

Me 2 nivele fuqie

Pjeset mund te lahen edhe ne lavastovilje.

Ngjyra: Gri

Marka Tefal
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 300W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese Tefal

Modeli: ZN355C3E

Fuqia shtrydhese: 300 W

kapaciteti i kontenieit te tulit te frutit: 700 ml

Me 2 nivele fuqie

Pjeset mund te lahen edhe ne lavastovilje.

Ngjyra: Gri

Fleta e të dhënave

Marka Tefal
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 300W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë