Shtrydhese Zelmer 377 Symbio ZJE0800SRU

12714

Zelmer

Shtrydhese Zelmer 

Modeli: 377 Symbio

Fuqia: 798 g

Dimensione: 26,6 x 23,6 x 18,6 cm

Kapaciteti: 0.8 litra

Fuqia: 800 W

Me 4 nivele fuqie

Aksesore: 4

Ngjyra: E bardhe me gri

Marka Zelmer
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 800 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese Zelmer 

Modeli: 377 Symbio

Fuqia: 798 g

Dimensione: 26,6 x 23,6 x 18,6 cm

Kapaciteti: 0.8 litra

Fuqia: 800 W

Me 4 nivele fuqie

Aksesore: 4

Ngjyra: E bardhe me gri

Fleta e të dhënave

Marka Zelmer
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 800 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: