Shtrydhese Zelmer ZJP1600B

12629

Zelmer

Shtrydhese Zelmer

Modeli:  ZJP1600B

Ngjyra: E zeze

Pesha: 998 g

Fuqia: 150 W

Dimensione: 48,8 x 40,4 x 22,2 cm

Kapaciteti: 1.2 L

Marka Zelmer
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 150W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese Zelmer

Modeli:  ZJP1600B

Ngjyra: E zeze

Pesha: 998 g

Fuqia: 150 W

Dimensione: 48,8 x 40,4 x 22,2 cm

Kapaciteti: 1.2 L

Fleta e të dhënave

Marka Zelmer
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 150W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë