Shtrydhese Vivax JC-40

9174

Vivax

Shtrydhese limoni dhe portokalli

Shume funksionale dhe praktike

Material cilesore dhe lehtesisht i pastrueshem. 

Marka Vivax
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kapaciteti (ne Litra) 1.2 litra
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtrydhese limoni dhe portokalli

Shume funksionale dhe praktike

Material cilesore dhe lehtesisht i pastrueshem. 

Fleta e të dhënave

Marka Vivax
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kapaciteti (ne Litra) 1.2 litra

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë