Krijues Lageshtie Olimpias Splendid Limpia Ion 6 L

10407

Teknologji jonizuese qe eleminon jonet negative dhe neutralizon jonet pozitiv.

Garanton nje ajer me te paster dhe plot jete

Kontroll dixhital te panelit funksionimit, nepermjet te cilit mund te levizim shpejtesine dhe te aktivizojm funksionin joniues

Kapacitet: 6 L

Funksionon deri ne 40 m2 hapsire

Harxhon 300 ml/h

Dimensione: 25 x 40 x 40 cm

Marka Olympia
Garancia 1 vit
Ionizues Ionizues
Ekran LED Ekran LED
Kapaciteti (ne Litra) 600ml
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Teknologji jonizuese qe eleminon jonet negative dhe neutralizon jonet pozitiv.

Garanton nje ajer me te paster dhe plot jete

Kontroll dixhital te panelit funksionimit, nepermjet te cilit mund te levizim shpejtesine dhe te aktivizojm funksionin joniues

Kapacitet: 6 L

Funksionon deri ne 40 m2 hapsire

Harxhon 300 ml/h

Dimensione: 25 x 40 x 40 cm

Fleta e të dhënave

Marka Olympia
Garancia 1 vit
Ionizues Ionizues
Ekran LED Ekran LED
Kapaciteti (ne Litra) 600ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: