MAKINERI KOKOSHKASH FA-5108-1

10054

Te dashuruar pas kokoshkave?

E ku ka me mire se sa ti pregatisni vete dhe ti shijoni ne kushtet e shtepise.

Makineria e kokoshkave ju jep undesine ti shijoni ato pa u munduar.

Kokoshkat pregatiten ne avull te nxehte per rreth 3 minuta.

Shijon kokoshka pa yndyre.

Kapak transparent me luge te integruar per mbushje.

Me nje sistem unik te qarkullimit te ajrit.

Buton per fikje dhe ndezje.

Fuqia 900 W.

Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 900W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Te dashuruar pas kokoshkave?

E ku ka me mire se sa ti pregatisni vete dhe ti shijoni ne kushtet e shtepise.

Makineria e kokoshkave ju jep undesine ti shijoni ato pa u munduar.

Kokoshkat pregatiten ne avull te nxehte per rreth 3 minuta.

Shijon kokoshka pa yndyre.

Kapak transparent me luge te integruar per mbushje.

Me nje sistem unik te qarkullimit te ajrit.

Buton per fikje dhe ndezje.

Fuqia 900 W.

Fleta e të dhënave

Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 900W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë