Ngrohes Aeroterm Olimpia Splendid 99524

10409

Olympia

Ngrohes ambienti Oplimpia Splendid

3 nivele te ndryshme temperature

Ngroh deri ne 60 m3

Dimensione: 32 x 22 x 39 cm

Ngjyre: Portokalli

Marka Olympia
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 800W
Lloji i ngroheses Me rezistence
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohes ambienti Oplimpia Splendid

3 nivele te ndryshme temperature

Ngroh deri ne 60 m3

Dimensione: 32 x 22 x 39 cm

Ngjyre: Portokalli

Fleta e të dhënave

Marka Olympia
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 800W
Lloji i ngroheses Me rezistence

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: