Ngrohese Kumtel 2811-6

10540

Kumtel

Ngrohese Kumtel 2811-6

4 x 7 = 2800 W

4 shufra kuarz per ngrohje

Ndizen bashke ose vecmas

Shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme

Sistem sigurie

Rrota cilesore qe e bejne lehtesisht te levizshme. 

Marka KUMTEL
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2800W
Lloji i ngroheses Kuarz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese Kumtel 2811-6

4 x 7 = 2800 W

4 shufra kuarz per ngrohje

Ndizen bashke ose vecmas

Shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme

Sistem sigurie

Rrota cilesore qe e bejne lehtesisht te levizshme. 

Fleta e të dhënave

Marka KUMTEL
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2800W
Lloji i ngroheses Kuarz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë