Ngrohese e markes Mesko modeli MS 7707

Me dy nivele nxehje 1000W dhe 2000W

Mund te qendroje vertikalisht dhe horizontalisht

E vogel dhe praktike per dhoma te vogla

Mund te nxjerre edhe ajer te ftohte

E mbrojtur nga mbinxehja. Me ngjyre te bardhe

Se bashku me ngrohesen do te merni edhe udhezuesin e perdormit

Marka Mesko
Garancia 6 muaj
Permasat (cm) 25 x 25.5 x 12.5 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese e markes Mesko modeli MS 7707

Me dy nivele nxehje 1000W dhe 2000W

Mund te qendroje vertikalisht dhe horizontalisht

E vogel dhe praktike per dhoma te vogla

Mund te nxjerre edhe ajer te ftohte

E mbrojtur nga mbinxehja. Me ngjyre te bardhe

Se bashku me ngrohesen do te merni edhe udhezuesin e perdormit

Fleta e të dhënave

Marka Mesko
Garancia 6 muaj
Permasat (cm) 25 x 25.5 x 12.5 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë