Ngrohese Murale Qeramike Montecasa HW2034

22007

Montecasa

Ngrohese murale qeramike e markes Montecasa modeli HW2034

Me fuqi 2000W dhe kontroll te temperatures se dhomes me ane te telekomandes

Ngrohesja ka tregues temperature( 10-49 grade celsius) ne nje mini ekran LED

Ka funksion timer nga 0.5 - 8 ore. Me dy nivele nxehtesie.

Nuk ben zhurme dhe ngroh ne menyre efikase ambientin tuaj dhe nuk than ajrin

Termostat te sigurte dhe motorr qe nuk lejon mbixehjen e ngroheses

Se bashku me ngrohesin vjen edhe pulti i komandimit i cili ju lejon ndryshimin dhe kontrollin e temperatures, levizjen swing, uljen ngritjen e temperatures, fikjen, ndezjen etj

Funksion swing per shperndarjen e ajrit sipas deshires tuajI lehte per tu montuar.

Se bashku me ngrohesen ne paketim merrni edhe manualin e perdorimit

Marka Montecasa
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2000W
Permasat (cm) Gjeresix Lartesi x Gjatesi: 12x22x57 cm
Bestseller 1
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese murale qeramike e markes Montecasa modeli HW2034

Me fuqi 2000W dhe kontroll te temperatures se dhomes me ane te telekomandes

Ngrohesja ka tregues temperature( 10-49 grade celsius) ne nje mini ekran LED

Ka funksion timer nga 0.5 - 8 ore. Me dy nivele nxehtesie.

Nuk ben zhurme dhe ngroh ne menyre efikase ambientin tuaj dhe nuk than ajrin

Termostat te sigurte dhe motorr qe nuk lejon mbixehjen e ngroheses

Se bashku me ngrohesin vjen edhe pulti i komandimit i cili ju lejon ndryshimin dhe kontrollin e temperatures, levizjen swing, uljen ngritjen e temperatures, fikjen, ndezjen etj

Funksion swing per shperndarjen e ajrit sipas deshires tuajI lehte per tu montuar.

Se bashku me ngrohesen ne paketim merrni edhe manualin e perdorimit

Fleta e të dhënave

Marka Montecasa
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2000W
Permasat (cm) Gjeresix Lartesi x Gjatesi: 12x22x57 cm
Bestseller 1

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: