Ngrohese e markes Renova modeli KPT-2000

Me elemente qeramike per nxehtesine

Rrrotullim 90 grade qe mundeson perhapjen e nxehtesise ne menyre te njetrajtshme

Me dy nivele fuqie 1000 dhe 2000W dhe fan

Mund te perdoret edhe ne vere

Mbrojtje nga mbinxemja dhe kohe prograimi 1-8 ore

Ekran LCD dhe panel kontrolli. Me drita qe tregojne ndezjen fikjen

Marka Renova
Fuqia ne Watt 2000W
Permasat (cm) 17x56x17cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese e markes Renova modeli KPT-2000

Me elemente qeramike per nxehtesine

Rrrotullim 90 grade qe mundeson perhapjen e nxehtesise ne menyre te njetrajtshme

Me dy nivele fuqie 1000 dhe 2000W dhe fan

Mund te perdoret edhe ne vere

Mbrojtje nga mbinxemja dhe kohe prograimi 1-8 ore

Ekran LCD dhe panel kontrolli. Me drita qe tregojne ndezjen fikjen

Fleta e të dhënave

Marka Renova
Fuqia ne Watt 2000W
Permasat (cm) 17x56x17cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë