Fshese me Korent Max XL-306 Cyclone

22221

Max

Fshese me vakum e markes Max modeli KL-306 Cyclone.

Dizenjo kompakte me dy rrota te medha qe e bejne me te lehte levizjen e fsheses gjate kohes qe ju pastroni.

Ben te mundur pastrimin pavaresisht nga pozicioni dhe materiali.

Me kontroll elektronik te shpejtesise dhe me 5 nivele filtrimi.

Me depozite me kapacitet 3.5 litra. Me tregues kur qesja mbushet me papastertite.

Gjatesia e tubave eshte 500-840 mm.

Fuqi motorri 1600W.

Tensioni 220-240V.

Paketimi permban furca pastrimi per dyshemen te madhesive te ndryshme.

Me kordon 5 metra me funksion mbledhes ne fshese.

Fshesa eshte me ngjyre te zeze dhe jeshile.

Marka Max
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 1600W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit 5 m
Kapaciteti (ne Litra) 3.5 L
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Fshese me vakum e markes Max modeli KL-306 Cyclone.

Dizenjo kompakte me dy rrota te medha qe e bejne me te lehte levizjen e fsheses gjate kohes qe ju pastroni.

Ben te mundur pastrimin pavaresisht nga pozicioni dhe materiali.

Me kontroll elektronik te shpejtesise dhe me 5 nivele filtrimi.

Me depozite me kapacitet 3.5 litra. Me tregues kur qesja mbushet me papastertite.

Gjatesia e tubave eshte 500-840 mm.

Fuqi motorri 1600W.

Tensioni 220-240V.

Paketimi permban furca pastrimi per dyshemen te madhesive te ndryshme.

Me kordon 5 metra me funksion mbledhes ne fshese.

Fshesa eshte me ngjyre te zeze dhe jeshile.

Fleta e të dhënave

Marka Max
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 1600W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit 5 m
Kapaciteti (ne Litra) 3.5 L

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë