Fshese me Korent Max XL-777D+B

22247

Max

Fshese me korent marka Max modeli XL- 777D+B    

Fuqi thithese 2200W me kontroll elektronik shpejtesie

6 nivele thithese me tuba teleskopik 500-840 mm

Me qese per mbledhjen e pluhurave me kapacitet 4.5 L

Filtra Hepa dhe kabell 5 metra te gjate

Ngjyra bardhe e zeze. Praktik dhe e thjeshte per tu perdorur

Marka Max
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2200W
Gjatesia e kabullit 5m
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Fshese me korent marka Max modeli XL- 777D+B    

Fuqi thithese 2200W me kontroll elektronik shpejtesie

6 nivele thithese me tuba teleskopik 500-840 mm

Me qese per mbledhjen e pluhurave me kapacitet 4.5 L

Filtra Hepa dhe kabell 5 metra te gjate

Ngjyra bardhe e zeze. Praktik dhe e thjeshte per tu perdorur

Fleta e të dhënave

Marka Max
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2200W
Gjatesia e kabullit 5m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë