Hekur DSP KD1037

22528

DSP

Hekur i markes DSP modeli KD1037

Pllaka e hekurit eshte material qeramike qe nuk ngjit

Me fuqi 1500W per nje hekurosje efektive.

Per hekurosjen e rrobave te ndryshme.

Per hekurosje ne te thate, me avull ose me sprucim uji.

Me kontroll te temperatures dhe depozite uji.

Hekuri eshte me vetepastrim.

Marka DSP
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Hekur i markes DSP modeli KD1037

Pllaka e hekurit eshte material qeramike qe nuk ngjit

Me fuqi 1500W per nje hekurosje efektive.

Per hekurosjen e rrobave te ndryshme.

Per hekurosje ne te thate, me avull ose me sprucim uji.

Me kontroll te temperatures dhe depozite uji.

Hekuri eshte me vetepastrim.

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë