Hekur per hekurosje i markes Imetec.

Ky hekur ka pllake e cila nuk ngjit, ngrohet shpejt dhe e perhap nxehtesine ne menyre te njetrajtshme.

Fuqia 2000W.

Kapaciteti i rezervuarit te ujit 250 ml.

Avull i fuqishem vertikal. Prodhimi maksimal eshte 21-80 g/min.

Ka funksionin e vete-pastrimit dhe anti calcare.

Shume i lehte.

Rezervuari i ujit eshte transparent, ne kete menyre, ju kontrolloni sasine e ujit.

Gjatesia e kabullit 1.9m

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit 1.9 m
Kapaciteti (ne Litra) 250 ml
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Hekur per hekurosje i markes Imetec.

Ky hekur ka pllake e cila nuk ngjit, ngrohet shpejt dhe e perhap nxehtesine ne menyre te njetrajtshme.

Fuqia 2000W.

Kapaciteti i rezervuarit te ujit 250 ml.

Avull i fuqishem vertikal. Prodhimi maksimal eshte 21-80 g/min.

Ka funksionin e vete-pastrimit dhe anti calcare.

Shume i lehte.

Rezervuari i ujit eshte transparent, ne kete menyre, ju kontrolloni sasine e ujit.

Gjatesia e kabullit 1.9m

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit 1.9 m
Kapaciteti (ne Litra) 250 ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: