Hekur Rrobash Scarlett England JK-2005

18438

Hekur Rrobash Scarlett England JK-2005

Nese po kerkoni persosmerine ose thjeshte menyren me te shpejte per te hekurosur, marka Scarlett England ju ofron hekurin model SE-518

Teknologjia e fundit nje hekur pa kabell por me mbajtesen qe ngrohet ju siguron rezultate te shkelqyera.

Nje super kualitet ne treg kjo fale sistemit me avull Steam Jet dhe materialit te pllakes qeramike

Rregullon temperaturen dhe funksionin sipas deshires, me buton ndezje e fikjeje ne trupin e produktit.

Pesha e lehte dhe modeli ergonomik siguron rehati maksimale dhe lehtesi ne perdorim.

Marka Scarlett England
Lloji i Pllakes Pllake qeramike
Lloji i hekurit I thjeshte
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Hekur Rrobash Scarlett England JK-2005

Nese po kerkoni persosmerine ose thjeshte menyren me te shpejte per te hekurosur, marka Scarlett England ju ofron hekurin model SE-518

Teknologjia e fundit nje hekur pa kabell por me mbajtesen qe ngrohet ju siguron rezultate te shkelqyera.

Nje super kualitet ne treg kjo fale sistemit me avull Steam Jet dhe materialit te pllakes qeramike

Rregullon temperaturen dhe funksionin sipas deshires, me buton ndezje e fikjeje ne trupin e produktit.

Pesha e lehte dhe modeli ergonomik siguron rehati maksimale dhe lehtesi ne perdorim.

Fleta e të dhënave

Marka Scarlett England
Lloji i Pllakes Pllake qeramike
Lloji i hekurit I thjeshte

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: