Zgare BarbekjuHappy Grill Filcasalinghi 844

25448

Zgare barbekju portabel Filcasalinghi 844

Me permasa  41x30x48 h cm me ngjyre te kuqe

Material çelik i kromuar qe duron nxhetesine

E rregullueshme ne tre pozicione te ndryshme

Paloset lehtesisht dhe meret kudo me vete 

Per te shijuar ditet e veres me miqte tuaj kudo ku ndodheni

Më shumë informacion

Zgare barbekju portabel Filcasalinghi 844

Me permasa  41x30x48 h cm me ngjyre te kuqe

Material çelik i kromuar qe duron nxhetesine

E rregullueshme ne tre pozicione te ndryshme

Paloset lehtesisht dhe meret kudo me vete 

Per te shijuar ditet e veres me miqte tuaj kudo ku ndodheni

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.