Mbajtese enesh kuzhine 32/3

Vendosni enet tuaja kur doni ti kulloni ose kur nuk keni hapesire te mjaftueshme ne kuzhine

Material celik i qendrueshem

Me dy kate per pjatat ne pjesen e siperme dhe per enet e tjera poshte

Nje aksesor i nevojshem ne kuzhinen tuaj

Më shumë informacion

Mbajtese enesh kuzhine 32/3

Vendosni enet tuaja kur doni ti kulloni ose kur nuk keni hapesire te mjaftueshme ne kuzhine

Material celik i qendrueshem

Me dy kate per pjatat ne pjesen e siperme dhe per enet e tjera poshte

Nje aksesor i nevojshem ne kuzhinen tuaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

15 produkte te tjere ne te njejten kategori: