Mbajtese enesh kuzhine me baze druri

Vendosni enet tuaja kur doni ti kulloni ose kur nuk keni hapesire te mjaftueshme ne kuzhine

Me pjesen anesore material druri dhe mbajtesen alumini

Me dy kate per pjatat ne pjesen e siperme dhe per enet e tjera poshte

Nje aksesor i nevojshem ne kuzhinen tuaj

Materiali Alumin/Dru
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mbajtese enesh kuzhine me baze druri

Vendosni enet tuaja kur doni ti kulloni ose kur nuk keni hapesire te mjaftueshme ne kuzhine

Me pjesen anesore material druri dhe mbajtesen alumini

Me dy kate per pjatat ne pjesen e siperme dhe per enet e tjera poshte

Nje aksesor i nevojshem ne kuzhinen tuaj

Fleta e të dhënave

Materiali Alumin/Dru

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

15 produkte te tjere ne te njejten kategori: