Mbajtese per qeset e plehrave.

Nje aksesor praktik i cili ju lehteson punen ne kuzhine.

Eshte e lehte per tu vendosur, nuk ka vida dhe nuk ka nevoje per instalime.

Nuk do tju duhen me kutia te panevojshme.

Kjo mbajtese eshte plastike dhe mund te perdoret edhe ne ambiente te tjera pervec kuzhines.

Më shumë informacion

Mbajtese per qeset e plehrave.

Nje aksesor praktik i cili ju lehteson punen ne kuzhine.

Eshte e lehte per tu vendosur, nuk ka vida dhe nuk ka nevoje per instalime.

Nuk do tju duhen me kutia te panevojshme.

Kjo mbajtese eshte plastike dhe mund te perdoret edhe ne ambiente te tjera pervec kuzhines.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

27 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë