Rubinet Manual Water Faucet

22572

4 190 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Rubinet elektrik manual

Nuk ka nevoje per boljer as per sistem te integruar nxehje

Merni uje te nxehte ne vetem ne 5 sekonda ne lavamanin tuaj

Me indikatore qe tregon kur uji eshte gati.

Doreze per kontrollin dhe rregullimin e temperatures

Me nje prize te vetme qe vendoset ne korent dhe kryen procesin e ngrohjes se ujit

Më shumë informacion

Rubinet elektrik manual

Nuk ka nevoje per boljer as per sistem te integruar nxehje

Merni uje te nxehte ne vetem ne 5 sekonda ne lavamanin tuaj

Me indikatore qe tregon kur uji eshte gati.

Doreze per kontrollin dhe rregullimin e temperatures

Me nje prize te vetme qe vendoset ne korent dhe kryen procesin e ngrohjes se ujit

16 produkte te tjere ne te njejten kategori: