Set Aksesore Kuzhine + Mbajtese 7 Cope 1585 33/2

22305

1 690 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Set me aksesore kuzhine 1585 33/2

Set permban 6 aksesore me funksione te ndryshme se bashku me mbajtesen

Material Stainless Steel e nje cilesie mjaft te mire

Me bishta druri per tju mbrojtur nga nxehtesia dhe per lehtesi ne mbajtje

Pjesa e kapeses se ushqimeve higjenike, nuk perçon lengjet apo vajrat duke krijuar papasterti

Materiali Stainless Steel

Më shumë informacion

Set me aksesore kuzhine 1585 33/2

Set permban 6 aksesore me funksione te ndryshme se bashku me mbajtesen

Material Stainless Steel e nje cilesie mjaft te mire

Me bishta druri per tju mbrojtur nga nxehtesia dhe per lehtesi ne mbajtje

Pjesa e kapeses se ushqimeve higjenike, nuk perçon lengjet apo vajrat duke krijuar papasterti

Fleta e të dhënave

Materiali Stainless Steel

16 produkte te tjere ne te njejten kategori: