Set Aksesore Kuzhine + Mbajtese 7 Cope 33/3

22306

Set me aksesore kuzhine+ mbajtesen 1585 33/3

Set permban 6 aksesore me funksione te ndryshme se bashku me mbajtesen

Material Stainless Steel e nje cilesie mjaft te mire

Me bishta druri ngjyre kafe per tju mbrojtur nga nxehtesia dhe per lehtesi ne mbajtje

Pjesa e kapeses se ushqimeve higjenike, nuk perçon lengjet apo vajrat duke krijuar papasterti

Materiali Stainless Steel
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me aksesore kuzhine+ mbajtesen 1585 33/3

Set permban 6 aksesore me funksione te ndryshme se bashku me mbajtesen

Material Stainless Steel e nje cilesie mjaft te mire

Me bishta druri ngjyre kafe per tju mbrojtur nga nxehtesia dhe per lehtesi ne mbajtje

Pjesa e kapeses se ushqimeve higjenike, nuk perçon lengjet apo vajrat duke krijuar papasterti

Fleta e të dhënave

Materiali Stainless Steel

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

15 produkte te tjere ne te njejten kategori: