Peshore Per Kuzhine Zelmer ZKS15500

12297

Peshore per kuzhine Zelmer

Modeli: Zks15500

Materiali: Inoks

Pesha maksimale: 5 

Me ekran led per leximin e peshes

Masat: g, kg, lb, ml, oz

Me bateri

EAN code: 5 900 215 021 508

Marka Zelmer
Garancia 1 vit
Pesha Pesha
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Peshore per kuzhine Zelmer

Modeli: Zks15500

Materiali: Inoks

Pesha maksimale: 5 

Me ekran led per leximin e peshes

Masat: g, kg, lb, ml, oz

Me bateri

EAN code: 5 900 215 021 508

Fleta e të dhënave

Marka Zelmer
Garancia 1 vit
Pesha Pesha

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë