Tostier DSP KC1004

22535

2 290 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen
Bëni sanduiçe të nxehta te shpejta në mënyrën më të lehtë  me tosterin e markes DSP modeli KC1004
Është e shpejtë dhe e lehtë për tu përdorur
Me drita qe tregojne kur buka eshte gati 
Grillat e saj ndihmojnë për ngrohje, tostera apo sanduice dhe jo vetem
Me ngjyre te bardhe, material plastik nga jashte dhe brenda nuk ngjit. 
Fuqia 750W-1000W/ 220-240V 50Hz 
Marka DSP
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 750W
Materiali Qeramike

Më shumë informacion

Bëni sanduiçe të nxehta te shpejta në mënyrën më të lehtë  me tosterin e markes DSP modeli KC1004
Është e shpejtë dhe e lehtë për tu përdorur
Me drita qe tregojne kur buka eshte gati 
Grillat e saj ndihmojnë për ngrohje, tostera apo sanduice dhe jo vetem
Me ngjyre te bardhe, material plastik nga jashte dhe brenda nuk ngjit. 
Fuqia 750W-1000W/ 220-240V 50Hz 

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 750W
Materiali Qeramike

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: