Aspirator Beko CWB 6420X

17422

Aspirator Beko CWB 6420X

Nje aspirator mural i markes Beko me tre nivele thithje 

I pershtasshem per kuzhinen tuaj pasi fuqia thithese eshte 500 m3/h keshtu ai do te eleminoje ererat dhe avujt e padeshiruar ne shtepi

Materiali Inkaso me shine 60 cm dhe nivel zhurme 61dB

Tani nuk keni pse te duroni me ererat bezdisese te gatimit pasi Aspiratori Beko ju vjen ne ndihme.

Marka Beko
Garancia 2 vjet
Materiali Inoks
Fuqia Thithese 500 M3/ Ore
Niveli i Zhurmes 61DB
Nivelet e Thithjes 3 Nivele
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Aspirator Beko CWB 6420X

Nje aspirator mural i markes Beko me tre nivele thithje 

I pershtasshem per kuzhinen tuaj pasi fuqia thithese eshte 500 m3/h keshtu ai do te eleminoje ererat dhe avujt e padeshiruar ne shtepi

Materiali Inkaso me shine 60 cm dhe nivel zhurme 61dB

Tani nuk keni pse te duroni me ererat bezdisese te gatimit pasi Aspiratori Beko ju vjen ne ndihme.

Fleta e të dhënave

Marka Beko
Garancia 2 vjet
Materiali Inoks
Fuqia Thithese 500 M3/ Ore
Niveli i Zhurmes 61DB
Nivelet e Thithjes 3 Nivele

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

3 produkte te tjere ne te njejten kategori: