Aspirator Fuego CBCH1480 E/F6

17377

Aspirator FUEGO CBCH1480 E/F6

Tani nuk keni pse te duroni me ererat bezdisese te gatimit.

Aspiratori Fuego ju vjen ne ndihme.

Me nje fuqi thithese prej 480 m3 ne ore, ai do te eleminoje ererat dhe avujt nga kuzhina juaj.

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Fuqia Thithese 480 M3/ Ore
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Aspirator FUEGO CBCH1480 E/F6

Tani nuk keni pse te duroni me ererat bezdisese te gatimit.

Aspiratori Fuego ju vjen ne ndihme.

Me nje fuqi thithese prej 480 m3 ne ore, ai do te eleminoje ererat dhe avujt nga kuzhina juaj.

Fleta e të dhënave

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Fuqia Thithese 480 M3/ Ore

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

3 produkte te tjere ne te njejten kategori: