Beres embelsirash i markes DSP modeli KC10007

Fuqia 1000-1500W.  Tensioni 220-240V

Beni kek te shijshme apo petulla sipas deshires tuaj me forme

Material qe nuk ngjit . Punon ne temperatura konstante

Me drita qe tregojne kur produkti eshte gati

Portabel, praktike qe mund ta merni kudo me vete

Marka DSP
Garancia 1 vit
Permasat (cm) 31cm x 27cm x 18cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Beres embelsirash i markes DSP modeli KC10007

Fuqia 1000-1500W.  Tensioni 220-240V

Beni kek te shijshme apo petulla sipas deshires tuaj me forme

Material qe nuk ngjit . Punon ne temperatura konstante

Me drita qe tregojne kur produkti eshte gati

Portabel, praktike qe mund ta merni kudo me vete

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit
Permasat (cm) 31cm x 27cm x 18cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

12 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë