Ibrik i markes DSP modeli KK1015

Me kapacitet mbajtes 1.7 litra

Fuqia 2200W, tensioni 240V

Shpejtesia e ngrohjes 4-6 minuta

Me baze rrotulluese 360 grade

Me ndarje te pershkallezuara milimetrike

Mbyllje automatike, materiali i trupit plastike ndersa brenda çelik

Marka DSP
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2200W
Kapaciteti (ne Litra) 1.7 litra
Permasat (cm) 25 x 20 x 26cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ibrik i markes DSP modeli KK1015

Me kapacitet mbajtes 1.7 litra

Fuqia 2200W, tensioni 240V

Shpejtesia e ngrohjes 4-6 minuta

Me baze rrotulluese 360 grade

Me ndarje te pershkallezuara milimetrike

Mbyllje automatike, materiali i trupit plastike ndersa brenda çelik

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2200W
Kapaciteti (ne Litra) 1.7 litra
Permasat (cm) 25 x 20 x 26cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

23 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë