Mikrovale First Austria FA-5028-1

20310

First Austria

Mikrovale e markes First Austria modeli FA-5028-1

Me fuqi 700W dhe me 6 nivele nxehtesie

Ka kapacitet 17 litra, ngroh dhe shkrin ushqimet tuaja

Arrin te ngrohe ushqimet tuaja per 30 minuta 

Diametri i pjates 245mm ,me doreze per hapjen dhe mbylljen

Marka First Austria
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 700W
Kapaciteti (ne Litra) 17L
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mikrovale e markes First Austria modeli FA-5028-1

Me fuqi 700W dhe me 6 nivele nxehtesie

Ka kapacitet 17 litra, ngroh dhe shkrin ushqimet tuaja

Arrin te ngrohe ushqimet tuaja per 30 minuta 

Diametri i pjates 245mm ,me doreze per hapjen dhe mbylljen

Fleta e të dhënave

Marka First Austria
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 700W
Kapaciteti (ne Litra) 17L

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

16 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë