Mikrovale MAX MM720CTB Silver

20219

Max

Mikrovale e markes Max modeli MM720CTB

Me ngjyre argjendi, me kohe llogaritese te ngrohjes dhe kontroll nxehtesie

Kapacitet mbajtes deri ne 20 litra. Fuqia 700W

Duke përdorur mikrovalën ju do të kurseni kohë dhe energji.

Dhe për vetëm pak çaste do të keni në tryezën tuaj një vakt të ngrohtë dhe të gatuar shijshëm.

Marka Max
Garancia 1 vit
Permasa 439,5 х 355,5 х 258,2 mm
Fuqia ne Watt 700W
Kapaciteti (ne Litra) 20L
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mikrovale e markes Max modeli MM720CTB

Me ngjyre argjendi, me kohe llogaritese te ngrohjes dhe kontroll nxehtesie

Kapacitet mbajtes deri ne 20 litra. Fuqia 700W

Duke përdorur mikrovalën ju do të kurseni kohë dhe energji.

Dhe për vetëm pak çaste do të keni në tryezën tuaj një vakt të ngrohtë dhe të gatuar shijshëm.

Fleta e të dhënave

Marka Max
Garancia 1 vit
Permasa 439,5 х 355,5 х 258,2 mm
Fuqia ne Watt 700W
Kapaciteti (ne Litra) 20L

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

16 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë