Kombinat i markes DSP modeli KJ3001 shumefunksional, 3 ne 1.

Paketimi permban nje sere thikash dhe griresesh te ndryshme.

Kete pajisje mund ta perdorni si shtrydhese portokallesh, me 5 grirese ne forma te ndryshme per perimet dhe frutat si dhe per pregritjen e pureve dhe kremrave te ndryshem.

Pastrohet dhe montohet lehtesisht.

Pjesa e jashtme eshte plastike, motori eshte material i paster bakri dhe pjeset e thikave dhe grireses jane inoks.

Fuqia 150 W

Permasat 18 x 21 x 40 cm

Marka DSP
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 150 W
Permasat (cm) 18 x 21 x 40 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kombinat i markes DSP modeli KJ3001 shumefunksional, 3 ne 1.

Paketimi permban nje sere thikash dhe griresesh te ndryshme.

Kete pajisje mund ta perdorni si shtrydhese portokallesh, me 5 grirese ne forma te ndryshme per perimet dhe frutat si dhe per pregritjen e pureve dhe kremrave te ndryshem.

Pastrohet dhe montohet lehtesisht.

Pjesa e jashtme eshte plastike, motori eshte material i paster bakri dhe pjeset e thikave dhe grireses jane inoks.

Fuqia 150 W

Permasat 18 x 21 x 40 cm

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 150 W
Permasat (cm) 18 x 21 x 40 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: