Ghidini Thyerese Arrash Twist

23744

Ghidini

Thyerese arrash te markes Ghidini, modeli Twist

Praktike dhe lehtesisht e perdorshme

Meterial metalik

Kjo thyerese ka dy hapsira me madhesi te ndryshme

Tek dy bishtat mjafton te ushtrosh pak force dhe ben te mudur thyerjen

Marka Ghidini
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Thyerese arrash te markes Ghidini, modeli Twist

Praktike dhe lehtesisht e perdorshme

Meterial metalik

Kjo thyerese ka dy hapsira me madhesi te ndryshme

Tek dy bishtat mjafton te ushtrosh pak force dhe ben te mudur thyerjen

Fleta e të dhënave

Marka Ghidini

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë