Ruccola Tharese Sallate 7,2 Lt

23746

Tas thares per sallate me kapacitet 7.2 litra

Material plastike shume e thjeshte per tu perdorur

Me diameter 29 cm

Nje aksesor i nevojshem ne kuzhinen tuaj

Ngjyre jeshile

Kapaciteti (ne Litra) 7.2L
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tas thares per sallate me kapacitet 7.2 litra

Material plastike shume e thjeshte per tu perdorur

Me diameter 29 cm

Nje aksesor i nevojshem ne kuzhinen tuaj

Ngjyre jeshile

Fleta e të dhënave

Kapaciteti (ne Litra) 7.2L

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë