Divino B Gote Vere 44 Cl 6 Cope

22655

Gote Divino B per vere me fron 

Seti eshte me 6 gota, me kapacitet 44Cl

Me diameter 8.8cm dhe lartesi 21.3 cm

Mund te lahen ne lavastovilie

Shijoni veren me miqte tuaj ne cdo gezim 

Kapaciteti (ne Litra) 44Cl
Materiali Xham
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Gote Divino B per vere me fron 

Seti eshte me 6 gota, me kapacitet 44Cl

Me diameter 8.8cm dhe lartesi 21.3 cm

Mund te lahen ne lavastovilie

Shijoni veren me miqte tuaj ne cdo gezim 

Fleta e të dhënave

Kapaciteti (ne Litra) 44Cl
Materiali Xham

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

20 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë