Divino R Gote Vere 53 Cl 6 Cope

22657

Gote Divino R per vere me fron 

Seti eshte me 6 gota, me kapacitet 53Cl

Me diameter 9.8cm dhe lartesi 21.3 cm

Mund te lahen ne lavastovilie, shume praktike dhe te thjeshta ne perdorim

Shijoni veren me miqte tuaj ne cdo gezim 

Stil dhe elegance e nderthurur me nje cilesi shume te mire xhami

Marka Divino
Kapaciteti (ne Litra) 53cl
Materiali Xham
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Gote Divino R per vere me fron 

Seti eshte me 6 gota, me kapacitet 53Cl

Me diameter 9.8cm dhe lartesi 21.3 cm

Mund te lahen ne lavastovilie, shume praktike dhe te thjeshta ne perdorim

Shijoni veren me miqte tuaj ne cdo gezim 

Stil dhe elegance e nderthurur me nje cilesi shume te mire xhami

Fleta e të dhënave

Marka Divino
Kapaciteti (ne Litra) 53cl
Materiali Xham

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

20 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë