Fusion Set Gotash Kristali 18 cope

23416

Fusion

Set me 18 gota marka Fusion

Transparente, gotat jane me front dhe nje punim shume cilesore

Material kristal shume i qarte dhe elegant

Rezistente ndaj thyerjes, lahen ne lavastovilje

Gotat jane me madhesi te ndryshme per pije te ndryshme

Marka Fusion
Materiali Kristal
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me 18 gota marka Fusion

Transparente, gotat jane me front dhe nje punim shume cilesore

Material kristal shume i qarte dhe elegant

Rezistente ndaj thyerjes, lahen ne lavastovilje

Gotat jane me madhesi te ndryshme per pije te ndryshme

Fleta e të dhënave

Marka Fusion
Materiali Kristal

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

20 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë