La Cave Gote Pije Me Fron 36 Cl 6 Cope

22656

Shtroni tryezen tuaj kendshem dhe ne menyre elegante me gotat Luminarc.

Nje set me 6 gota vere me fron.

Jane transparente dhe dizajn elegant.

Mund te lahen edhe ne lavastovilje.

Lartesia 203mm  Diametri 80mm Kapaciteti 36cl

Marka Luminarc
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shtroni tryezen tuaj kendshem dhe ne menyre elegante me gotat Luminarc.

Nje set me 6 gota vere me fron.

Jane transparente dhe dizajn elegant.

Mund te lahen edhe ne lavastovilje.

Lartesia 203mm  Diametri 80mm Kapaciteti 36cl

Fleta e të dhënave

Marka Luminarc

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

20 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë